Za potrebe stalnog kupca iz Bugarske realizovali smo više nadgradnji na autocisternama za vodu za pranje i polivanje ulica RESOR CV-16

...

Za potrebe stalnog kupca iz Bugarske realizovali smo više nadgradnji na autocisternama za vodu za pranje i polivanje ulica RESOR CV-16. Nadgradnja je realizovana na novim vozilima (god. proizvodnje 2019.) Rezervoar za vodu je „ELIPSASTOG“ profila, zapremine 16.000 litara, izrađen od čeličnog lima Č0563 debljine 3 mm, unutrašnjosti zaštićene bojom za tehničku vodu i spoljnom zaštitom cisterne (peskarena, ofarbana temeljnom bojom i završnim premazom) RAL bojom na zahtev naručioca.

U unutrašnjosti rezervoara postavljene su pregrade „valobrani“.
Sa gornje strane cisterne ugrađen je revizioni otvor Ø 500 mm sa poklopcem i odzraka sa prelivnom cevi za odušivanje. Punjenje cisterne omogućeno je kroz hidrantske spojnice od 2″ ili usisavanjem pomoću pumpe. Na prednjem delu vozila ugrađene su dve mlaznice za pranje ulica pod pritiskom kojima se upravlja iz kabine (uključivanje - isključivanje i pokretanje levo-desno), pneumatskim komandama.

Na zadnjoj strani je perforirana cev za natapanje ulica, a na zadnjem delu cisterne su dva priključka za creva za pranje Ø38 mm, dužine 7,5 m sa mlaznicama za pranje ulica. Na zadnjem dancu obezbeđena je kontrola nivoa tečnosti - nivokaz. Sa zadnje strane cisterne ugrađene su merdevine. Cisterna je vezana za pomoćni ram izrađen od čelika Č0361 koji je prilagođen šasiji vozila. Izvršena je antikorozivna zaštita pomoćnog rama - osnovnim i završnim premazom. Ugrađena je vodena centrifugalna pumpa, čiji je pogon pomoću kardana. Pumpa je protoka 800 lit./min. i izrađena je od čeličnog liva, maksimalnog pritiska od 6 bara. Ugrađena su i dva bočna aluminijumska korita za smeštaj creva, rotaciono svetlo napred i pozadi i bočna i zadnja zaštita od podletanja.

REFERENC LISTA

klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent