Autocisterna RESOR CV8 sa platformom

...

Autocisterna za vodu za pranje i polivanje ulica RESOR CV8 sa platformom, zapremine rezervoara 8.000 litara izrađena od čeličnog lima Č0563, debljine 3mm. U unutrašnjosti rezervoara postavljene su pregrade „valobrani“. Sa gornje strane cisterne ugrađen revizioni otvor Ø500mm sa poklopcem i odzraka sa prelivnom cevi za odušivanje.
Unutrašnjost cisterne zaštićena je bojom za tehničku vodu a spoljašnjost cisterne zaštićena (peskarena, ofarbana temeljnom bojom i završnim premazom) RAL po izboru kupca.
Punjenje cisterne se vrši kroz hidrantske spojnice od 2″ ili usisavanjem pomoću pumpe iz jezera i sl. Na prednjem delu cisterne-vozila su dve mlaznice za pranje ulica pod pritiskom kojima se upravlja iz kabine (uključivanje - isključivanje i pokretanje levo-desno), pneumatskim komandama. Na zadnjoj strani cisterne je postavljeno vitlo sa crevom dužine 50m i dva priključka za creva za pranje Ø 38mm, dužine 7,5 m sa mlaznicama za pranje ulica. Takodje na zadnjem delu nalazi se i platforma koja obezbeđuje polivanje sa visene ili prilikom sporog kretanja vozila. Na zadnjem dancu obezbeđena je kontrola nivoa tečnosti - nivokaz. Ugrađena vodena centrifugalna pumpa ( pogon pumpe pomoću kardana), protoka 800 lit./min. čiji je maksimalni pritisak 6 bara.


REFERENC LISTA

klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent