Aurosmećar RESOR F16 sa dizalicom

...

Nadgradnja RESOR F16 sa dizalicom po principu potisne ploče prilagođena je radu sa kantama od 80, 120 i 240 litara kao i kontejnerima od 1100 litara izrađenih prema standardu EN 840-1,2,3. Ova nadgradnja je specijalno proizvedena kako bi uz sve standardne funkcije autosmećara mogla da prazni i podzemne kontejnere pomoću dizalice koja se nalazi na gornjem delu. Upravljanje svih funkcija nadgradnje je elektro-hidrauličko sa komandama koje su smeštene na kraju vozila dok se upravljanje dizalicom vrši uz pomoć mobilnog džojstika.
Sanduk nadgradnje osmišljen je da bude vodonepropusna do visine od 300 mm,izrađena od HARDOX 450, debljine 3mm, čiji sistem prihvata i pražnjenja vrši sabijanje smeća u odnosu 5 : 1.
Nadgradnja Resor F16 u sanduku poseduje kontrolisani odvod za oceđenu tečnost kao i u sabirnom koritu. Time se sprečava odlivanje neželjenih otpadnih tečnosti, koje bi u protivnom curele prilikom kretanja vozila. Nadgradnja je opremljena dvostrujnom pumpom pritiska 320 bara, koja omogućuje nezavisan rad uređaja za sabijanje smeća i podizanje kontejnera. Nadgledanje radova se vrši pomoću kamere koja se nalazi na zadnjem delu nadgradnje, dok je ekran smešten u kabini vozila. Autosmećar je obezbeđen antikorozivnom zaštitom i zaštitnim premazom kao i svi elementi i sklopovi peskareni, temeljno ofarbani temeljnom dvokomponentnom bojom. Završni sloj je dvokomponentna boja, sušena u komori za sušenje pri visokim temperaturama.
Nadgradnja je dizajnirana tako da omogući bezbedan rad operatera shodno zakonskim
propisima SRPS EN 1501-1.


REFERENC LISTA

klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent