RESOR F22 sa mehanizmom za pražnjenje kontejnera

...

Model Resor F22 ili Autosmećar sa lancima (rogovima), se razlikuje od ostalih modela F serije po dodatnoj opciji za pražnjenje kontejnera zapremine 5-7m3.
Nadgradnja RESOR F22 po principu potisne ploče prilagođena je radu sa kantama od 80, 120 i 240 litara kao i kontejnerima od 1100 litara izrađenih prema standardu EN 840-1,2,3. Ova nadgradnja je specijalno proizvedena kako bi uz sve standardne funkcije autosmećara mogla da prazni i kontejnere zapremine 5-7m3 i posebnom stabilizacijom radi veće stabilnosti vozila. Upravljanje svih funkcija nadgradnje je elektro-hidrauličko sa komandama koje su smeštene na kraju vozila.
Sanduk nadgradnje osmišljen je da bude vodonepropusna do visine od 300 mm,izrađena od HARDOX 450, debljine 3mm, čiji sistem prihvata i pražnjenja vrši sabijanje smeća u odnosu 5 : 1.
Nadgradnja Resor F22 u sanduku poseduje kontrolisani odvod za oceđenu tečnost kao i u sabirnom koritu. Time se sprečava odlivanje neželjenih otpadnih tečnosti, koje bi u protivnom curele prilikom kretanja vozila. Nadgradnja je opremljena dvostrujnom pumpom pritiska 320 bara, koja omogućuje nezavisan rad uređaja za sabijanje smeća i podizanje kontejnera. Nadgledanje radova se vrši pomoću kamere koja se nalazi na zadnjem delu nadgradnje, dok je ekran smešten u kabini vozila. Autosmećar je obezbeđen antikorozivnom zaštitom i zaštitnim premazom kao i svi elementi i sklopovi peskareni, temeljno ofarbani temeljnom dvokomponentnom bojom. Završni sloj je dvokomponentna boja, sušena u komori za sušenje pri visokim temperaturama.


REFERENC LISTA

klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent