Autofekalac RESOR AF-5

...

Dizajniran na IVECO šasiji Autofekalac RESOR AF-5 predviđen je za sakupljanje i transport otpadnih voda, fekalija i drugih gustih tečnosti u urbanim područiju uskih ulica. Sa nadgradnjom bureta od 5m³ predstavlja jedan od najmanjih modela iz serije AF nadgradnji koje se kreću u rasponu zapremina od 4m³ do 16m³ u zavisnosti od potreba naručioca.
Punjenje rezervoara se obavlja povezivanjem usisnog creva na ventil koji se nalazi na zadnjem delu poklopca rezervoara . Uz model RESOR AF-5 isporučiju se i 4 creva (prečnika 100 mm, dužine 4-5 m sa spojkama) koja se koriste za punjenje vozila u zadnjem delu bureta gde su takođe ugrađena i tri nivokaza. Bodne daske za podletanje, zadnji branik, blatobrani, rotaciona lampa, gabaritna svetla i reflektujuće trake su deo standarda nadgradnje.
Sa ugrađenom vakuum pumpom max protoka Qmax= 9.400 l/min, vakuum instalacijom i vakuum ventilom sigumosti, RESOR AF-5 predstavlja najmoderniju verziju Autofekalca na našem tržištu posebno dizajniranog za rad u urbanim i sredinama!


REFERENC LISTA

klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent