RESOR CPK12 - KANAL-JET

...

Nadgradnja RESOR CPK12 (KANAL-JET) je specijalizovano vozilo koje se koristi za probijanje kanalizacionih začepljenja i usisavanje gustog sadržaja kanalizacije. Upravljanje vozilom je dizajnirano sa fokusom na jednostavno rukovanje sa komandama u kabini kao i komandama na boku vozila.

RESOR CPK12 sa kipujućim rezervoarom cilindričnog oblika od čeličnog lima, ukupne zapremine rezervoara 12000 litara, poprečno je podeljen na dva dela. Prvi deo rezervoara zapremine 4000 litara za čistu vodu, i drugi deo rezervoara za otpadnu vodu zapremine 8000 litara. Mogućnost prespajanja rezervoara čiste i prljave vode, kako bi se omogućio rad samo sa čistom vodom. Oba rezeorvara poseduju revizione otvore. RESOR CPK12 poseduje sigurnosni ventil za vakuum kao i sigurnosni ventil za nadpritisak, pokazivač nivoa čiste vode sa plovkom od nerđajućeg čelika i senzorom za kontrolu nivoa i automatsko isključenje pumpe pri minimalnom nivou vode i pokazivač nivoa otpadne vode. Plovak od nerđajućeg čelika u rezervoaru obezbeđuje automatsko zatvaranje kada je rezervoar pun.
Nadgradnja RESOR CPK12 poseduje vakuum pumpu PM 3000 MORO i pumpu visokog pritiska MW 32 PRATISSOLI.

Vakuum pumpa PM 3000 MORO sa protokom vazduha 1.700 m³/h, maksimalnog nadpritisaka 2 bara, automatski se podmazuje dok na usisu iz rezervoara poseduje filter (ciklon) sa mogućnošću pražnjenja. Pumpa visokog pritiska MW 32 PRATISSOLI maksimalnog radnog pritiska pumpe 300 bara i protokom 135 litara/minut-u (ventil za kontinualnu regulaciju radnog pritiska 0-250 bara). Filter za vodu na usisu u pumpu, finoće 100-360 mikrona. Nadgradnja poseduje mogućnost za istovremeni rad vakum pumpe i pumpe visokog pritiska.

Vitlo sa ususnim crevom 4ʺ, dužine 30m, čije upravljanje se vrši strelom za manipulaciju opsega rotacije 145˚, čiji je horizontalni dohvat - teleskopiranje 4300 mm. Na zadnjem delu ugrađen je rotacioni doboš za crevo sa hidrauličkim pogonom i automatskim slagačem creva. Nazivni prečnik creva visokog pritiska je 25 mm, a radni pritisak (creva visokog pritiska dužine 80 metara) je 250 bara.

Nadgradnja RESOR CPK12 je jedan od najkompleksnijih proizvoda naše kompanije na čijem funkcionisanju i usavršavanju radimo dugi niz godina i možemo se pohvaliti najkvalitetnijim proizvodom na trenutnom tržištu!


REFERENC LISTA

klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent