Rezime: osvrt na 2020. godinu i planovi za narednu

...

Dualno obrazovanje

Kompanija RESOR je početkom 2020. godine nastavila sa dosadašnjom dobrom praksom i uplovila u još jednu godinu kako bi ostvarila svoju viziju približavanja kvalitetu vodećih svetskih brendova komunalne industrije u Evropi. Kao jedna od vodećih kompanija koja se zalaže za svoje zaposlene i mlade ljude željne učenja, priključila se dualnom obrazovanju i dala svoju punu podršku promociji Nacionalnog modela dualnog i preduzetničkog obrazovanja u Nišu. Na taj način prikazuje značaj sticanja praktičnih znanja i veština paralelno za teorijskim koje se dobija tokom školovanja i dala podstrek svim mladim ljudima da se uključe u ovaj program.

Covid 19

Usled pandemije korona virusa sa kojom se suočio ceo svet, kompanija RESOR je preduzela sve što je potrebno kako bi zaštitila svoje zaposlene i pomogla im da prevaziđu strah, čime smo kao i do sada pokazali brigu za zdravlje naših ljudi.
Kao rezultat toga, nije imala ni jednog obolelog. Budući da su proizvodi i usluge ovako velike kompanije od velikog značaja za normalno funkcionisanje zajednice i svih građana, čak i u vreme pandemije nesmetano je organizovala proizvodnju i pružanje usluga. Štiteći svoje zaposlene, te time i njihove porodice, preuzela je odgovornost da u teškim trenucima obezbedi uslove za upošljavanje dodatne radne snage.

Kontinuitet inovacija i kvaliteta

Budući da je 2019. godine pokrenula proizvodnju metalnih kontejnera od 1,1 m3 sa metalnim i plastičnim poklopcem sa nazivom „Resor KONT“, u toku 2020. godine radilo se na stabilizaciji i kontinuiranom usavršavanju dizajna kako bi se obezbedila sigurnost i otpornost od mehaničkih uticaja. U cilju pozicioniranja na tržištu, ovaj proizvodni program ubrzo je postao prepoznatljiv brend u komunalnom sektoru, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Kontinurana proizvodnja programa “Resor IKO” i isporuka proizvoda u dogovorenom roku omogućila je značajne inovacije u proizvodnom procesu.

Cevovodne armature proizvodnog programa „Resor AGH“ prošle su domaće i inostrane puteve tako da su još jednom dobile potvrdu kvaliteta na tržištu.

Budući da je kvalitet imperativ poslovanja kompanije, za 2021. godinu planirano je inoviranje svih procesa, kako proizvodnih tako i radnih i upravljačkih. Planirane su značajne kapitalne investicije, dok je osluškivanje potreba tržišta neprekidan proces ka ostvarenju zacrtanih poslovnih ciljeva kojima teži ceo iskusan tim kompanije pojačan mladim stručnim saradnicima.

REFERENC LISTA

klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent