FILANTROPIJA: „Da dobro ne ostane skriveno“

...

U godini iza nas podsetili smo se koliko je filantropija važna i da u tome svi imamo podjednaku ulogu.

Upravo zato, vrlo smo srećni što je naša kompanija mogla da doprinese i bude deo projekta „Razgovor o filantropiji i davanju“ koji organizuje Trag fondacija i Fondacija Ane i Vlade Divac sa velikim brojem drugih organizacija, institucija i privatnih kompanija poput naše. Ovaj događaj je organizovan u saradnji sa časopisima Ekonometar i Magazin Biznis.

Filantropija u Srbiji ima tradiciju, a u ovim nepredvidivim vremenima je treba dodatno podržati. Kroz ovakvo angažovanje i povezivanje pojedinaca i kompanija moguće je boriti se za bolju i kvalitetniju budućnost za koju se naša kompanija RESOR i zalaže, stoga i ima posebno opredeljen godišnji budžet za dobrotvorne akcije i pomaganje zajednici. Davanje se ogleda kako u vidu finansiranja određenih projekata, tako i u vidu poklanjanja materijalnih dobara u specifičnim akcijama, a pomenućemo samo neke od brojnih aktivnosti kojima smo pomagali društvenoj zajednici:

Doniranje kamiona za JKP Kruševac, donacija kamiona punog stolica Kliničkom centru Niš prilikom njihovog preseljenja u novu zgradu, itd.

REFERENC LISTA

klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent