Dani vode - Niš

...

Od 03. do 05. septembra 2021. godine održan je sajam vodovodne i kanalizacione opreme ,,Dani vode“ u Nišu. Hala Čair je po četvrti put bila mesto susreta domaćih i inostranih kompanija iz ove oblasti, među kojima je i naša kompanija Resor d.o.o. našla svoje mesto.

Imali smo prilike da predstavimo novitete iz proizvodnog programa AGH, koji u potpunosti odgovaraju potrebama vodovoda, elektrana, toplovoda i sličnih velikih postrojenja. Svi ovi proizvodi predstavljaju rezultat višedecenijskog iskustva i analiza, kao i stalnog usavršavanja naših stručnjaka koji u svom radu i procesu proizvodnje primenjuju najsavremenije tehnologije i inovacije.

Pored ovih i ostalih proizvoda koje imamo u ponudi (komunalnih vozila i kontejnera) najviše interesovanja kod posetilaca sajma probudio je najnoviji proizvod – sistem za prečišćavanje vode.

Ovaj sistem je izuzetno važan zbog zabrinjavajuće činjenice da je, od čitave količine vode na ovoj planeti, dostupno samo 0,4 % pijaće vode. Samim tim, u vremenu u kome se suočavamo sa ubrzanom industrijalizacijom i globalnim zagrevanjem, očuvanje vode i zdravlja postaje sve kompleksnije.

Zato smo odlučili da postanemo zvanični uvoznik sistema koji je svetu već dobro poznat, a koji našim nerazvijenim područjima može znatno unaprediti kvalitet života. Sistem za prečišćavanje vode sprovodi tečnost iz površinskih voda kroz 4 različite faze prečišćavanja, tako da se na kraju ciklusa dobija voda koja je odmah spremna za piće.

REFERENC LISTA

klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent