Posao iz snova, jedina žena vozač u Srbiji

Ukoliko ste smatrali da je komunalna industrija rezervisana samo za muškarce, pripremili smo tekst koji će Vas razuveriti. Podela poslova na muške i ženske je odavno prevaziđena, čak i u Srbiji.

Kao dokaz, želimo da podelimo sa vama novost o mladoj Kragujevčanki koja svoj posao obožava.

Ona je Jovana Jokićević (28), jedina dama koja u gradskom komunalnom preduzeću vozi autosmećar. Svojom profesionalnošću uspela je da poruši sve predrasude o rodnoj podeli poslova i zaslužila priznanje kako ostalih kolega, tako i svojih nadređenih.

U brzom svetu u kojem živimo, imamo sve manje vremena za porodicu i prijatelje, a još manje za nas same i zato je pravo ohrabrenje čuti za osobe poput Jovane. Ona želi da posao koji voli iznad svega, radi do penzije. Još jedan dokaz da profesionalnost i ozbiljnost prema radu nije vezana za pol i ovo je stav koji i naša kompanija primenjuje u svom radu.

...

Kao jedna od vodećih kompanija koja se zalaže sa svoje zaposlene, početkom 2020. godine dali smo punu podršku Nacionalnom modelu dualnog i preduzetničkog obrazovanja, o kome više možete pročitati ovde. Prisutna je i saradnja sa Mašinskim fakultetom, Univerziteta u Nišu, koja se ogleda u stipendiranju studenata i kasnijem pružanju mogućnosti stalnog zaposlenja.

Svesni smo da ovakvi programi pružaju šansu koju treba da iskoriste mladi ljudi, ali i osobe koje imaju afinitete prema teškoj industriji, kojoj pripadamo. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da je zavolite, ali baš kao i u Jovaninom slučaju, do ostvarenja posla iz snova moraju se potruditi obe strane. Koliko zaposleni, toliko i poslodavac.

NAŠI KLIJENTI

SARAĐUJEMO SA PREKO 120 LOKALNIH SAMOUPRAVA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU.
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent
klijent